Ervaren bouwbedrijf gevestigd in de Achterhoek.

Over Arntzen Bouw b.v.

U kunt ons inschakelen voor onder andere verbouw, renovatie, loodgieterswerk, tegelwerk en houtbewerking. Wij zijn betrokken, passen heldere communicatie toe en geven u graag persoonlijk advies. Dit alles uiteraard tegen een concurrerende prijs.

U wilt graag een helder advies en een goede inschatting van de mogelijkheden. Arntzen Bouw b.v. helpt u graag bij inschatten van de beste wijze van aanpak en de keuze van materialen. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en kunnen daarom altijd snel handelen.

Arntzen Bouw

Onze diensten

Wij kunnen op vele bouwgebieden van dienst zijn.
Voorbeelden hiervan zijn:

  • Arntzen Bouw biedt deskundige houtbewerkingsservices voor zowel interieur als exterieur. Van maatwerkmeubels tot het construeren van houten structuren, onze vakmensen leveren kwaliteit en vakmanschap.

  • Bij Arntzen Bouw leveren wij hoogwaardige installatie-, reparatie- en onderhoudsdiensten voor sanitair, verwarming en meer. Betrouwbaarheid en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel.

  • Met een scherp oog voor detail renoveert Arntzen Bouw verouderde ruimtes tot moderne en functionele omgevingen. Onze renovatiediensten herstellen en vernieuwen woningen en commerciële panden met zorgvuldig vakmanschap.